Rómába és még tovább az Alitaliával

Forrás: turizmus.com

 2017. november 22. 16:29

Könnyű reggelin mutatta be járathálózatának újdonságait utazási irodai partnerei számára az Alitalia, és magyarországi GSA irodája, az Aviareps Magyarország Kft.

A teltházas eseményt, amely frappáns és rendkívül informatív volt, megtisztelte jelenlétével Massimo Rustico, Olaszország magyarországi nagykövete is.

Nemzeti légitársaságáról szólva csupa pozitívumot emelt ki, hiszen dinamikusan fejlődő légicégről van szó, amely nagyon jó összeköttetéseket kínál Rómán keresztül, és minőségi repülőtéren száll le.

A légitársaság 2017 nyarán 74 úti célt szolgált ki heti 1600 járattal, 97 útvonal szerepelt járathálózatában. A cég filozófiája, hogy első az utas, kiemelten figyelnek a minőségre és az utaselégedettségre. A SkyTeam és az Etihad csoport tagja.

Teltházas tájékoztató a Bálnában található Esco Barban

Fotó: Csemniczky Kristóf

Aldo D'Elia prezentációja

Fotó: Csemniczky Kristóf

Aldo D'Elia, az Alitalia kelet-európai értékesítési vezetője prezentációjában kiemelte: Budapestet napi járattal köti össze Rómával, ahonnan kiváló csatlakozásai lehetőséget kínál Észak- és Dél-Amerikába, Afrikába, a Közel-Keletre és a Távol-Keletre, vagyis gyakorlatilag a szélrózsa minden irányába.



A légitársaság nemrég több új útvonalat is bejelentett. Október 30-tól Újdelhibe napi járat, november 1-től Maléba heti 3 járat indult. A hosszútávú járatokat A330-asok szolgálják ki, rajtuk három osztállyal: economy, premium economy és business.

A járatbővítés jövőre folytatódik, április 8-tól Johannesburgot és Nairobit heti 4 járat köti össze Rómával. De közlekednek járatok olyan népszerű desztinációkba is, mint Los Angeles, Havanna, Sao Paulo, Mexico City vagy Santiago de Chile.

A képen balról jobbra Massimo Rustico, Olaszország magyarországi nagykövete, Tóth Attila, az Aviareps Magyarország ügyvezetője, az Alitalia HR vezetője, és Aldo D'Elia, az Alitalia kelet-európai értékesítési vezetője

Fotó: Csemniczky Kristóf

Massimo Rustico és Aldo D'Elia az Alitalia hazánkban állomásozó kollégájával, a prezentáció előtt

A jó hangulatú rendezvényen búcsúajándékként tipikus olasz édességgel kedveskedtek a meghívottaknak.

Panettonéból sosem elég

Fotó: Csemniczky Kristóf