Hotel Caramell**** - Gesztenye ünnep

Forrás: turizmus.com

 2014. október 19. 18:41

Ünnepeljük együtt a sült gesztenyét a Geszti-Fesztin! Október utolsó hétvégéjén a Bükfürdőre látogatóknak egy felejthetetlen gasztroutazásban lehet részük, hiszen a Geszti-Fesztin mutatja be a Villa Rosato az új őszi, gesztenyés sütemény-különlegességeit.

Idén október 25-én és 26-án (szombaton és vasárnap) várják az érdeklődőket a soron következő Geszti-Fesztire, ahol közösen ünnepelhetjük a sült gesztenyéket, számtalan különböző és ízletesebbnél ízletesebb formában. Azok sem fognak lemaradni, akik nem szeretnek korán kelni, hiszen 10 órától 18 óráig várják a vendégeket mindkét nap.

Ízelítő a kínálatunkból:

Gesztenyés macaron,
gesztenyés Cup Cake,
gesztenyés csoki mousse,
gesztenyés meggy álom,
gesztenyés hatlapos,
gesztenyés mignon,
francia stílusú gesztenyés süti különlegességek,
gesztenyés eckler,
mogyorós gesztenye torta,
2014-es ország torták kóstolója.

Természetesen egy kóstolással egybekötött nyereményjáték sem maradhat ki, a legfinomabb gesztenyés édességekre szavazók közt egy őszi wellness hétvégét sorsolnak ki a szervezők.

A régi klasszikus és az örök favorit
Ezen a téren sincs hiány, lesz gesztenye szív, gesztenye püré, gesztenyés kifli, gesztenye torta, gesztenye rolád, de emellett lesz pop cake, házi nyalóka, gouranga süti és olasz sült gesztenye is. A retro hangulatot a helyi termelők kirakodóvására fokozza, ahol még kóstolni is ér és ez az, ami igazán emberközelivé tudja tenni a kínálatot.

Egészségmegőrzés és aktív pihenés:
A finom sütemények mellett kiváló lehetőségek is adódnak azok számára, akik az egészségi állapotuk szeretnék felmérni, vagy csak egy kis mozgással szeretnék kompenzálni az elfogyasztott édességek hatását. Lesz Herbalance egészségügyi állapotfelmérés és életmód tanácsadás, a Decatlon jóvoltából ki lehet próbálni jó néhány játékot és sporteszközt, de ügyességi vetélkedőt is rendeznek. A kezdő és haladó sportolók pedig a Nyugat-Magyarországi Egyetem egészségügyi állapotfelmérését is igénybe vehetik.

Induljon útnak, próbálja ki, élje át! 
Érezze saját bőrén szállodánk üzenetét: Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

Hotel Caramell****
9737 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: 94 558 030
Fax: 94 558 031
E-mail: info@caramell.hu
Web.: www.hotelcaramell.hu (x)