Dél-német b2b tárgyalássorozat 12 állomással

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 05. 11:58

Partnerei körbelátogatásával az MTÜ Németországért és Ausztriáért felelős piacszakértője, Farkas Kinga is megkezdte a koronavírus utáni országjáró tevékenységét.

Az MTÜ piacszakértője július 29-31. között Dél-Németországot bejárva, három nap alatt hét városban összesen 12 megbeszélésen vett részt a magyar beutazó turizmus erősítése, új útvonalak, új termékek kiajánlása, a régi termékkínálat erősítése és szakmai marketingegyüttműködések tárgyalása céljából, valamint, hogy összekösse az utazásszervezőket a hazai szolgáltatókkal, hozzájárulva a német vendég- és vendégéjszakaszám növeléséhez Magyarországon - olvasható az MTÜ honlapján.

Farkas Kinga az egyik németországi iroda munkatársával

Fotó: MTÜ

A találkozók között voltak buszos irodák (Stanglmeier Touristik, Hörmann Reisen, Ikarus Reisen, Ikarus Tours) az egészségturizmusra specializálódott utazásszervezők (FIT Reisen, SpaTravel Kur & Wellnesstravel), a kultúrára összpontosító utaztatók (Studiosus Gruppenreisen, Atelier Voyage), az autós turizmus jelentős képviselője (ADAC), valamint az egyéni vendégekre és a csoportos utazásokra fókuszáló utazásszervezők (Big Xtra), közte Németország egyik legnagyobb irodája (FTI Reisen).

A körutazás során az országspecialista több irodának is tudott új látnivalókat, látványosságokat mutatni és új körutakat kiajánlani a jövőbeni sikeres együttműködés érdekében.