Felhívás az IMTM Tel-Aviv vásáron való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. április 09. 14:18

Június 15-16-án valódi, fizikai kiállításként rendezik meg Tel-Avívban a térség legjelentősbb turisztikai vásárát.

A kelet-mediterrán régió legrangosabb és legnagyobb turisztikai vásáraként számontartott IMTM-et idén, a március eleje óta elérhető virtuális platform mellett június 15-16. között valós rendezvényként is megszervezik Tel-Avivban.

Az izraeli járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) úgy döntött, hogy virtuálisan, majd a valós vásáron saját standdal is képviseli Magyarországot.

Mint arról korábban is hírt adtunk, Izrael az MTÜ számára kiemelt fontosságú piac, amely a jelenlegi járványügyi adatokat és az oltások ütemét figyelembe véve az egyik első olyan ország lehet, ahonnan újra turisták érkezhetnek Magyarországra. A jelenlegi izraeli járványügyi helyzetről az MTÜ honlapján találhatnak bővebb információkat.

A fentieknek megfelelően a Magyar Turisztikai Ügynökség meghirdeti a társkiállítói csatlakozási lehetőséget a 2021-es IMTM Tel-Aviv személyes részvétellel megvalósuló vásárra, amely extra juttatásként magában foglalja a virtuális platformon való megjelenési lehetőséget is.

AZ MTÜ saját standdal vesz részt az izraeli kiállításon

Fotó: MTÜ

A társkiállítói helyeket 200.000 Ft + áfa összeg megfizetése mellett biztosítja az MTÜ, amelyből 50% kedvezményre jogosultak a Kiemelt Partner Programban résztvevő magyar szolgáltatók. A tavalyi évhez hasonlóan a kiállítói pult tárgyalóasztalként is funkcionál, annak méretei miatt cégenként csak egy embernek tudunk helyet biztosítani.

A társkiállítói helyekre regisztrálni az ITT található jelentkezési lappal lehet.

Az Általános Szerződési Feltételek itt olvashatók.

A dokumentumot kitöltve és aláírva legkésőbb április 21-ig kérjük elküldeni a dalma.horvath@mtu.gov.hu e-mail címre. A részvételi lehetőség korlátozott, ezért várjuk mielőbbi jelentkezésüket!

A kiállításról bővebben ezen a linken olvashatnak.

Kérdés esetén forduljanak bizalommal Horváth-Ibolya Dalmához az alábbi elérhetőségeken: dalma.horvath@mtu.gov.hu, +36 30 402 5324.