Igényfelmérés a 2022-es IMEX szakvásáron való részvételi szándékról

Forrás: turizmus.com

 2022. január 04. 14:42

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Kongresszusi Iroda a magyar stand előkészítése miatt várja a kiállítani szándékozók előzetes visszajelzését.

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Kongresszusi Iroda arról tájékoztatja a konferencia és üzleti rendezvény ágazat hazai szolgáltatóit, partnereit, hogy a frankfurti IMEX 2022 a jelenlegi információk szerint személyes részvétel lehetőségével kerül megrendezésre. A Kongresszusi Iroda a magyar stand előkészítése miatt jelen felmérésre válaszolva várja a kiállítani szándékozók előzetes visszajelzését.
Európa legjelentősebb MICE-piaci eseménye kiváló lehetőséget kínál több ezer előzetesen minősített és kiemelt vásárlóerővel rendelkező nemzetközi döntéshozóval történő találkozásra. Az IMEX Frankfurt nemzetközi szakmai vásáron való megjelenés célja a magyar MICE-szektor szereplőinek támogatása, az üzleti kapcsolatok fejlesztése és a nemzetközi piacon történő bemutatkozás lehetőségének biztosítása.

Időpont: 2022. április 26-28., helyszín: Frankfurt.

Az MKI megkezdte a tárgyalásokat a vásár rendezőivel. A magyar stand kialakításának véglegesítéséhez 2022. január 7-ig várja a kiallitas@hcb.hu e mail-címen az alábbi feltételekkel részt venni kívánó hazai szolgáltatók jelentkezését.

A jövő évi frankfurti IMEX a tervek szerint élő rendezvény lesz

Fotó: ©lesniewski/123rf.com

Az MTÜ támogatásával megvalósuló rendezvény során a kiemelt partneri program rendszere érvényesül, az egyszemélyes kiállítási pultokon teljes áron 1 millió forint + áfa, kiemelt partnerek számára 500.000 forint + áfa összeg ellenében nyílik lehetőség kiállítani.

A részvételi díj tartalmazza:
• 1 fő kiutazó részvételét,
• egységes cégfelirat elhelyezését,
• képi anyagok megjelenítésére szolgáló digitális megjelenítési lehetőséget,
• catering szolgáltatást a kiállítók és tárgyalópartnereik részére,
• raktárhasználatot,
• katalógusbeiktatást,
• a résztvevő szóróanyagainak igény szerinti szállítását max. 50 kg-ig,
• vezeték nélküli internet használatát.

A Magyar Kongresszusi Iroda felhívja a figyelmet, hogy a felmérésre való válaszadás nem minősül jelentkezésnek a kiállításra, a megjelenési feltételekről és a jelentkezés módjáról a későbbiekben tájékoztatja a szakmát.