Kreditpontot érő képzéssel segíti a könyvelőket a Kulcs-Soft – Már több ezren „tanulnak a cégnél”

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. október 12. 12:43

2022 eddig kiemelkedően nehéz év volt a könyvelő szakma számára, ám a Kulcs-Soft Nyrt. mégis úgy véli, hogy ez az esztendő a könyvelők éve lehet.

A cég által kialakított Partner Program, amelyben máris több ezer könyvelő vesz részt, azt a célt szolgálja, hogy ez a szakmai kör naprakész tudást kapjon – az idén megdöbbentően alacsony áron. Az együttműködésnek része egy kedvező jutalékrendszer, ami mindkét fél számára előnyökkel jár. A partnerség másik alappillére a szakemberek egyedülállóan kedvezményes képzése.

A KATA szabályozás megváltozása több égető, a könyvelői szakmát érzékenyen érintő problémára is rávilágított. A változások miatt egyrészt nagyon megemelkedett a könyvelők munkaterhelése, körükben munkaerőhiány alakult ki, másrészt, ez utóbbi következményeként, erős felhígulás érzékelhető a szakmában.

A Kulcs-Soft – könyvelő ügyfélköréből is adódóan – tisztában van a piaci helyzettel. A szakma iránti elkötelezettségét tükrözve a vállalat 2021-ben elindította kreditpontos képzési platformját a mérlegképes könyvelők számára, amelyet az idei évben még kedvezőbb feltételekkel nyújt számukra.

„Könyvelőnek lenni nem nehéz. Kimagasló szaktudású, a munkájára igényes és precíz könyvelő szakembernek annál inkább. És ez az a pont, ahol a legnagyobb támogatást tudjuk nyújtani.” – nyilatkozta Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója.

A jelenleg már több mint 5 000 tagot számláló Könyvelő Partner Program keretében a cég ügyfelei számára mindössze 10 000 forintért kínálja a kötelező 16 kredit megszerzését (választható oktatásokkal). A gyarapodó létszámra és a kiemelkedő érdeklődésre tekintettel a cég megnyitotta az együttműködés kapuit azok számára is, akik jelenleg nem tartoznak az ügyfelei közé.

További információ: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/konyvelo-partner

(X)

 


 

Borítókép: 123rf.com

.