MICE Business Day: Még van néhány szabad időpontunk a szakmai vásárlók számára

Forrás: turizmus.com

 2022. november 03. 17:43

Még van néhány foglalható időpontunk a MICE Business Day online órarendjében: 69 kiállítóhoz 690 tárgyalási időpontot foglalhatnak az eseményre érkező szakmai vásárlók. Regisztráljon még ma, ha nem akar lemaradni az év legfontosabb üzleti turisztikai fórumáról!

Megkezdődött a visszaszámlálás: pár csak egyetlen hét van hátra a november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben megtartott MICE Business Dayig.

Az impozáns helyszín és a 69 szakmai kiállító egyaránt készen áll a hazai és a nemzetközi MICE-piac szereplőinek fogadására.

A magas érdeklődés miatt az esemény a már regisztrált szakmai látogatókon kívül újabb látogatókat már nem tud fogadni, az esemény online órarendjében azonban még van néhány szabad időpont a szakmai vásárlók számára.

Nyitva az online órarend, regisztráljon szakmai  vásárlóként  még ma! >>>

A helyszín és a szakmai kiállítók készen állnak a hazai és a nemzetközi MICE-piac szereplőinek fogadására

Fotó: Grósz Balázs

A szakmai vásárlók számára az ingyenes részvétel elsődleges feltétele a regisztráció és minimum 5 tárgyalási időpont lefoglalása a rendezvény kiállítóinál. A B2B tárgyalási lehetőségek közvetlenül a forró témákat boncolgató szakmai fórum után kezdődnek, a 15 perces blokkokra 10.30 és 14.15 között lehet bejelentkezni.

A szabadon maradt időpontok már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ha nem akar lemaradni az idei eseményről, jelentkezzen most!

Több szempontból is megéri szakmai vásárlóként csatlakozni a rendezvényhez, hiszen a rapid üzleti randik révén a résztvevők első kézből értesülhetnek az iparág újdonságairól.

További előny, hogy a szakmai vásárlók a jelenéttel pénzt és időt is megtakaríthatnak, hiszen az időben foglalók egyetlen nap alatt akár 10 üzleti megbeszélést is lebonyolíthatnak, régi és új turisztikai szolgáltatókkal (köztök budapesti és vidéki hoteleket, éttermeket, rendezvényhelyszíneket) léphetnek kapcsolatba a szakmai kapcsolatépítésre korlátlan lehetőséget kínáló fórumon.

Ne maradjon le az év egyetlen corporate MICE rendezvényéről!