Szeptember 10-én jön a PowerOfLiveEvents!

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 29. 21:38

A Budapest Convention Bureau támogatásának köszönhetően és a szakmai szervezetek (MARESZ, MABEUSZ, MSZÉSZ), valamint a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ együttműködésével szeptember 10-én megvalósul a #PowerOfLiveEvents kezdeményezés élő eseménye.

Az esemény eredeti koncepciója – miszerint Budapest jellegzetes rendezvényhelyszíneit és nevezetességeit kivilágítják az esemény napján – megmarad, sőt kibővül. A fények felkapcsolásával egy időben „Get-Together” eseménnyel készülnek a szervezők, de talán fontosabb, hogy a nap folyamán egy szakmai konferencia keretein belül lehetőség nyílik – a jelenlegi helyzet kialakulása óta először – ilyen széles körben, élőben tapasztalatot cserélni és a jövőbe tekinteni.

A szervezők tájékoztatása szerint az egész napos konferencián nemzetközi és hazai „best practice-ek” kerülnek bemutatásra, beszélnek arról, hogyan lehet ebben a helyzetben rendezvényt szervezni, és milyen intézkedések várhatóak a jövőben.

A Budapest Convention Bureau és a szakmai szervezetek együttműködésében a hazai és nemzetközi előadók, résztvevők felkérése folyamatosan zajlik. A program alakulásáról és az élő esemény részleteiről a #PowerOfLiveEvents Facebook-oldalán keresztül folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket.

Az eseményekre hamarosan indul a regisztráció. A szervezők kérik, hogy minél többen látogassanak el a rendezvényre, hogy megmutathassák, a rendezvényekre van igényük az embereknek, a szabályozás engedi, a biztonságos környezet pedig megteremthető.