Tájékoztatás az MTÜ nemzetközi vásárokon tervezett részvételéről, felhívás regisztrációra

Forrás: turizmus.com

 2021. november 16. 08:07

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 2022 első negyedévében is reprezentatív módon, társkiállítóknak is helyet adó Magyarország standdal tervez részt venni az alábbi nemzetközi turisztikai vásárokon:

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a jelentkezési határidő valamennyi fenti vásárra egységesen 2021. december 1. 17.00 óra.

A vásárokon tervezett részvételi szándékukat kérjük, hogy az MTÜ nemzetközi vásárokért felelős projektkoordinátorának, Zsiborás-Chrabák Viviennekkiallitas@visithungary.com címre megküldött e-mailben jelezzék.

A regisztráció önmagában még nem garantálja a részvétel lehetőségét. A helyek korlátozott száma miatt túljelentkezés esetén előnyt élveznek az MTÜ Kiemelt Partnerei, akik a nettó részvételi díjból 50% kedvezményben részesülnek.

A vásárok dokumentációját az MTÜ oldalán találják.

A Covid-19 vírus miatt bevezetett járványügyi intézkedések változása, a kiutazást és a rendezvények megszervezését ellehetetlenítő szabályozások esetén az MTÜ vásárokon tervezett részvétele módosulhat, ez esetben erről külön értesítést küldünk.

Köszönjük eddigi és jövőbeli együttműködésüket, amely rendkívül értékes számunkra!

Munkájukhoz további sok sikert és jó egészséget kíván a

Magyar Turisztikai Ügynökség!

(X)