Társadalmi felelősségvállalási programot indít a Hungary NEXT

Forrás: turizmus.com

 2021. július 20. 14:22

A „Figure It Out" elnevezésű koncepció a Magyar Telekom Nyrt. Telekom Hello Biznisz felületein lesz látható az elkövetkezendő fél évben – tájékoztatta szerkesztőségünket Bódis Gábor, a Hungary Next alapító-vezetője.

A Hungary NEXT új kezdeményezése kifejezetten a Covid-időszakra kiterjedően, a jövőképes, újturizmus előmozdítására indul. A program három pillérre támaszkodik.

Azokat az ötleteket mutatják be a szakmának, elsősorban a kis- és középvállalkozóknak, inspirációként, amelyek eredetiek és a pandémia időszakában – ügyesen felmérve a belső erőforrásokat és lehetőségeket – fogalmazódtak meg.

Azokról a személyekről szólnak a Telekom Hello Biznisz felületein havi rendszerességgel, akik önmagukban is figyelemre méltó alakjai a szakmának, sajátos sztorival, érdekes tartalommal bírnak, és üde színfoltot jelentenek a turizmusban, de nem elismert döntéshozók, vagy celebek.

Továbbá azoknak a módszereknek adnak teret, amelyek figurát, egyedi karaktert alkalmazva, a marketingmunkát teszik személyesebbé és jelentésben gazdagabbá, és léptek egyet a digitalizáció irányába is.

A NEXT 2022-ben három alkalommal ad pályázati lehetőséget az innovatív és kreatív megoldások bemutatkozásának, ezáltal esettanulmányokkal gazdagítja a szakmai tervezési folyamatokat is – olvasható a közleményben.

(Borítókép: 123rf)