A RATIONAL kétszer is megkapta a Német Innovációs Díjat

Forrás: turizmus.com

 2021. június 18. 11:58

A Rational elnyerte a Német Innovációs Díjat két új főzőrendszével, az iCombi Pro 10-1 / 1 és az iVario Pro 2-S készülékeivel. Mindkét alkalommal a Konyhatechnológia kategóriában nyert.

A 6 tagú zsűri az ipar, a tudomány, a vendéglátóipar és a pénzügyek független, interdiszciplináris szakértőiből áll, akik az innováció szintje, a felhasználói előnyök és a hatékonyság alapján értékelnek. Az innovációs stratégia olyan szempontokat vett figyelembe, mint a társadalmi, ökológiai, gazdasági fenntarthatóság, valamint az energia- és erőforrás-felhasználás. Olyan tényezők is szerepet játszottak, mint a hely és a foglalkoztatási potenciál, a hosszú élettartam, a piaci érettség, a műszaki minőség, valamint a funkciók és a szinergia hatásai.

Az iCombi Pro kombi-pároló például főként az intuitív működésével, a beállítások egyéni lehetőségeivel és a pontos vezérelhetőséggel nyűgözte le a zsűrit, új mércét állítva ezzel a kereskedelmi melegétel készítésében.

iCombi Pro 10-1/1

Fotó: Rational AG

Az érintkezési hővel működő iVario Pro 2-S teljesítményspektrumával nyűgözött, amely magában foglalja a forralást, a sütést és a bő olajban való sütést, miközben időt és energiát takarít meg.

iVario Pro 2-S

Fotó: Rational AG

Peter Wiedemann, a Rational technológiai vezérigazgatója így nyilatkozott a díjról: "Büszkék vagyunk arra, hogy mindkét új főzési rendszer lenyűgözte a zsűrit. Egyrészt szép elismerés minden korábbi fejlesztési munkánkért, másrészt ösztönző a már meglévők fejlesztésére.”

A díjat nem személyesen adták át ebben az évben, hanem egy online program keretében az „Insights in Innovation” címmel, olyan szakértőkkel, mint a Zöld Jövő, a Kapcsolódás vagy a Robotika &AI.

A virtuális esemény és az idei díjazottak megtalálhatók a german-innovation-award.de oldalon.

További információk a két díjazottról az iCombi Pro és az iVario Pro készülékekről a rational-online.com weboldalon érhetők el.

(X)