A személyes márka és a storytelling ereje

 2013. november 08. 13:11

Ön, XXI. századi vezetőként a személyiségének kisugárzásával és stílusának egyediségével (személyes márka), másrészt újszerű, meggyőző kommunikációjával (storytelling) tud nyomot hagyni.

A személyes márka és a storytelling kapcsán egyre növekvő az érdeklődés és az igény a hazai menedzsment körében. Egyre gyakrabban vetődik fel a kérdés: hogyan fejleszthetők, illetve hogyan alkalmazhatók igazán jól ezek az új, izgalmas eszközök?

A Menedzserképző Központ, 2013. december 3-án (kedd), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben megrendezésre kerülő „A személyes márka és a storytelling ereje"

- Új lehetőségek és eszközök a vállalatvezetésben" című eseménye most lehetőséget nyújt arra, hogy egy újszerű workshop élményével gazdagodjon, melynek során megszerezheti mindazt a gyakorlati tudást, amely a vezetői munkában Önt új utakon indíthatja el.

Mi a célunk a konferenciával?

A célunk kettős: egyrészt pozícionálni a személyes márkát és a storytellinget, megmutatva az egymáshoz való viszonyukat, a jelentőségüket és a hatásukat, másrészt gyakorlatorientált módon betekintést nyújtani a fejlesztési módszerekbe, eszköztárba.

A rendezvényről bővebben a szervező honlapján olvashatnak az érdeklődők.

A Business Traveller Hungary, a Turizmus Panoráma Bulletin, és a www.turizmus.com olvasói és partnerei részére 15% kedvezményt biztosít a szervező, mely kizárólag ITT érvényesíthető.

(x)