Allianz. Társ az élet útján.

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 16. 17:36

Gondtalan kikapcsolódás

Javában tart még az üdülési szezon, sokan most készülnek csak a nyári pihenésre, feltöltődésre. Legyen szó tengerparti strandolásról, sportolásról, akár hegyvidéki túrázásról, vagy más külföldi szabadidős programról, ajánlja ügyfeleinek az Allianz utasbiztosítások Platina csomagjait! Az Allianz megbízható biztosítói és asszisztencia háttere garantálja, hogy ügyfelei a nyaralás minden pillanatát gondtalanul tölthessék!

Elmerülés az élményekbe

A klasszikus vízparti lazítás helyett vagy mellett, sokan az aktív pihenést, a sportolást választják. Az Allianz Útitárs utasbiztosítás Platina csomagja a szabadidősportok és a legnépszerűbb extrém nyári sportok baleseteire is biztonságot nyújt. A biztosítás kiterjed a világ minden pontján a búvárkodásra (40 méterig), a vitorlázásra, a raftingra, a jetskizésre, a vízi ejtőernyőzésre, a szörfözésre és a wakeboardozásra is.

 

Limit nélküli betegellátás

A nyaralás élményeinek hevében előforduló balesetekre, vagy váratlan megbetegedésekre az Allianz utasbiztosítások Platina csomagjai a lehető legnagyobb biztosítási védelmet nyújtják az ügyfeleknek. A térítés nemcsak a sürgősségi járóbeteg és a kórházi ellátásra vonatkozik, de a szükséges helikopteres mentés és repülővel történő hazaszállítás költségeire is limit nélküli fedezetet nyújt, ha a baleset vagy megbetegedés nem krónikus betegség vagy terrorcselekmény következménye. A biztosítás ezekre az esetekre is védelmet nyújt, a limitig téríti a költségeket.

 

Ha Ön is szeretne az Allianz partnere lenni, további információért írjon az utasbiztositas@allianz.hu címre!

(X)

Kapcsolódó cikkek