Aranyérmes Törley-borok

 2014. május 18. 15:01

A Törley, a pezsgőgyártás hazai piacvezetője, újabban fontosnak tartja a márka jelét viselő borai szerepeltetését, marketingjét. A Törley-borok a közelmúltban két versenyen, összesen 3 érmet szereztek Brüsszeltől Londonig.

A brüsszeli XXI. Concours Mondial de Bruxelles nemzetközi borversenyen a magyar boroknak kiosztott összesen négy érem közül kettőt a Törley borai kaptak: aranyat a Törley Muskotály 2013, ezüstérmet pedig a Törley Pinot Noir Rosé 2013.

A Törley Chardonnay 2013-at bronzérmet tüntették ki a londoni székhelyű International Wine Challenge nemzetközi borversenyen, Ugyancsak bronzérmet kapott a Törley Chardonnay Brut 2011 pezsgő
A pezsgőgyártás piacvezetőjeként 2013-ban fő célkitűzésünk tekintettük – olvasható a cég közleményében - hogy a hagyomány és minőség jegyében olyan borokkal lepjük meg vásárlóinkat, amelyeket magas szinten elismernek. Elsőként a Chardonnay, Pinot Noir Rosé, valamint illatos Muskotály fajtákkal ismerkedhetnek meg a vásárlók, amely sorozat idén kiegészült egy Cserszegi Fűszeressel.