Bemutatkozik a Prestige Hotel Budapest vezetősége

Forrás: turizmus.com

 2015. június 07. 10:21

A Vigyázó Ferenc utcai designhotel, a Prestige Hotel Budapest április 2-án fogadta első vendégeit.

Az 1860-as években Hild József által tervezett nagypolgári palota Budapest új ékessége, egyben Mazen Al Ramahi szállodatulajdonos harmadik szállodája a fővárosban a Boutique Hotel Budapest és a Continental Hotel Budapest után.

 

A Prestige Hotel Budapest a monarchiabéli boldog békeidőket idézi vissza a klasszikus körfolyosós épületszerkezettel, a  85 vintage stílusú - legexkluzívabb anyagokkal és bútorokkal felszerelt - szobával, valamint konferenciateremmel, relaxációs részleggel, és három szintes mélygarázzsal.  A csúcsgasztronómiát nyújtó Costes Downtown étterem, amely a szálloda éttermi szolgáltatásait is biztosítja, a földszinten kapott helyet.

A kiemelkedő szakmai előkészítő munkának köszönhetően hatalmas az érdeklődés az újonnan nyílt szálloda iránt. A Continental Hotel Budapest és a Prestige Hotel Budapest közötti szoros együttműködés leglátványosabb eredménye, hogy közös Sales és Marketing részleggel működik a két szálloda.

Géher Zoltán General Manager, Jakab Gábor Director of Sales, Ország András MICE Sales Manager, Ódor Tünde Leisure Sales Manager, Németh Róbert Corporate Sales Manager, Mikó Balázs Reservation & Revenue Manager és Varga Kitti Marketing Manager ugyanúgy részt vettek az új szálloda piacra vezetésében, mint ahogy ezután is támogatni fogják a Prestige Hotel Budapest működését. Mindemellett a három szálloda szinergiájának hasznosítása további lehetőségeket nyújt a megszerzett piaci pozíció erősítésére.

Gaál Miklós, a frissen kinevezett szállodaigazgató és a fiatal, ám szakmailag felkészült csapat ezt az örökséget folytatva a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtják. A szálloda személyzete, értékesítési csapata szeretettel várja meglévő és leendő partnereit, valamint az érdeklődőket egy háznézésre előzetes egyeztetés alapján.

 

A Prestige Hotel Budapest munkatársai balról jobbra:

MOLNÁR ZOLTÁN Reservation Executive
BEDI VERONIKA Housekeeping Executive (életút)
PECZE VERON Sales Manager (életút)
GAÁL MIKLÓS Hotel Manager (életút)
JENEI ÉVA Guest Relation Officer
LENGYEL KATALIN Pénzügyi vezető
KELEMEN DÁVID Front Office Manager (életút)

Tekintse meg a szálloda képeit Képgalériánkban!


További információkért látogassa meg a szálloda weboldalát: www.prestigehotelbudapest.com

(x)