Bemutatkozott a horvátországi Falkensteiner Hotels & Residences

Forrás: turizmus.com

 2022. május 26. 14:19

A horvátországi Falkensteiner Hotels & Residences 2022. május 25-én üzleti reggelivel egybekötött prezentációt tartott a Városliget Caféban.

Az üzleti reggelin több mint 15 céges és szabadidős utakra specializálódott utazási irodás szakembernek, valamint corporate, céges rendezvényszervezőnek mutatta be a vállalat horvátországi szállodáiban rejlő lehetőségeket és az új szolgáltatásokat Dina Draksler, a Falkensteiner Hotels & Residences közép- és kelet-európai értékesítési vezetője.

A prezentáció során szó esett többek között a Punta Skala-i resortról, amely tágas lakosztályokban kínál pihenést, közvetlenül az Adriai-tenger partján. A resort ideális választás családok, párok és minden olyan vendég számára, aki prémium minőségű feltöltődést keres. A kulináris vágyakat a resort a legszélesebb skálán képes kielégíteni, található itt fine dining és gyorsétterem, steak house és sushi bár is.

Dina Draksler, a Falkensteiner Hotels & Residences közép- és kelet-európai értékesítési vezetője

Fotó: PR in Hungary

Bemutatkozott a Falkensteiner Hotels & Spa Idareda, Diadora és néhány prémium apartman is. A résztvevők megismerkedhettek a sportolási, spa, szórakozási, étkezési és üzleti, rendezvénylehetőségekkel is.

Krk szigetéről a Hotel Park Punat, míg Zadarból a szállodalánc egész évben nyitva tartó prémium kempingje hozta el kínálatát.

A Falkensteiner szállodák erőssége – a gyönyörű környezet mellett –, hogy minden korosztály számára képes kikapcsolódást, feltöltődést és szórakozási lehetőségeket nyújtani.