Boldog munkahely, lojális csapat - konferencia MEGHÍVÓ

Forrás: turizmus.com

 2019. április 10. 06:00

Szeretné tudni, milyen intézkedésekkel teremthetne boldogabb, elégedettebb munkahelyet, és hogyan működnek ilyen téren a tudatosabb cégek? Szeretne ötleteket kapni, hogyan csábítsa el és tartsa is meg a fiatalokat? Az alábbi konferenciáról garantáltan hasznos információkkal térhet haza.

A rendezvényen ismert és kevésbé ismert hazai cégek kreatív és tapasztalt szakemberei adnak elő. A turizmust két előadás is érinti.

Peter Jones ausztrál származású üzletember 2005 óta foglalkozik lakáskiadással Budapesten. Abban az időben, elébe menve a mai trendeknek egyetlen szoba kiadásával kezdte az üzletet. A siker nem váratott magára, rövid időn belül 30 lakásra bővült a portfólió az Akácfa utcában. Jelenleg összesen 4 apartmanhotelt üzemeltet a belvárosban 70 fős személyzettel, Nova Aparthotel néven ( www.novabudapest.com).

Elmondása szerint alkalmazottjaival nem mindig bánt jól és eleinte nem becsülte meg őket eléggé. De többet fizetett nekik, mint versenytársai, ám így sem tudta elkerülni, hogy hozzá is begyűrűzzenek a munkaerő-problémák. Idővel annyira rossz lett a helyzet, hogy megoldásokat kellett keresni, hogyan lehetne jobb a szemelyzet. Ez sarkallta  arra, hogy tájékozódjon és képezze magát ilyen irányban is. A cél az volt, hogy megfejtse: hogyan lehetnének lojálisabbak, boldogabbak, elégedettebbek az alkalmazottak. Előadásában tapasztalatait osztja meg a közönséggel.


Szintén izgalmas előadásnak ígérkezik Herczeg Lilla, a Decathlon Corporate Communication Directorának prezentációja. A multinacionális sportszeráruház-láncnál azt találták ki, hogy az Airbnb, vagy kanapészörfing mintájára a kollégák egymásnál szállhatnak meg ingyenesen, amikor utaznak. Ezen felül a sport tematikájú csapatépítések is rendszeresek a cégnél, ahol egyébként összesen több mint 1500 alkalmazott dolgozik jelenleg Magyarországon.

A konferencián a Prezi és a brandinggel, PR-ral és kommunikációval foglalkozó Person Group kollégái osztják még meg értékes gondolataikat a jelenlévőkkel, valamint szó lesz a DreamJo.bs által életre hívott Szerethető Munkahelyek Díjról is.

Halacsy Peter, a Prezi  társalapítója a cégen belüli jó gyakorlatot osztja meg, mitől olyan családias a hangulat és jó a csapat, illetve beszél az újonnan indult Budapest Schoolról is, ahol szintén tulajdonos. Ott is kiemelt hangsúlyt kap a nyitott, őszinte és pozitív kommunikáció, amit tanítanak is.

REGISZTRÁCIÓ ITT

(x)