Dalvacsorák a Corinthiában

 2013. szeptember 03. 18:51

Azt már kívülről fújjuk, milyen egy borvacsora, kedden délután megismerkedhettünk a dalvacsorák fogalmával is.

A legnépszerűbb színészek – Bodrogi Gyula, Hegyi Barbara, Kulka János és Udvaros Dorottya - főznek majd és fakadnak dalra a körúti Corinthia Hotel Budapestben, minden hónapban egy-egy estén.

A művészek nemcsak énekelni fognak, de bebizonyítják, milyen jó érzékük van a gasztronómiához és mennyire tudnak főzni, akár „interaktívan" is a nagyérdemű közönséggel, akik egy háromfogásos vacsora keretében ismerkedhetnek meg konyhafortélyaikkal.
A keddi tájékoztatón Thomas M. Fischer, a szálloda igazgatója, valamint Joel Khalil séf elárulta, nagy izgalommal készülnek a közös – kulturális és konyhaművészeti - estre, melynek során a szakácsnak, cukrásznak amatőr nagynevű színészek és a profi séf egymástól lesnek majd el titkokat.
Az első Dalvacsora szeptember 27-én lesz, ekkor Udvaros Dorottya lesz a háziasszony. Decemberben Hegyi Barbara zárja a sort, amikor megmutatja,  hogyan is készíti varázslatos bonbonjait és trüffeljeit. Bodrogi Gyula novemberben - szokásához híven - vadból készült ételeket főz majd, az október pedig Kulka Jánosé az október, aki bebizonyítja, nemcsak szakácskönyvében produkál finom fogásokat, de „élőben" is.