Decemberben nyit a Medic & Wellness Hotel BONVITAL****superior

Forrás: turizmus.com

 2015. május 28. 16:21

Prémium kategóriájú szálloda nyílik várhatóan decemberben Hévízen. A 92 szobás hotel a belváros szívében található, zárt híd, illetve közvetlen folyosó köti össze a Szent András Reumakórházzal és a fedett fürdővel.

Koncepciója szerint a Bonvital azokat a 40 év feletti, elsősorban gyermek nélkül érkező párokat, csoportokat, baráti társaságokat célozza meg, akik rekreációs, reaktivációs céllal érkeznek Hévízre, és igénylik a magas színvonalú szolgáltatásokat.

A hotel magasra pozicionált étterem fine dining ételeket és gazdag italválasztékot kínál majd. A másik fontos pillér a wellness-, medical wellness- és gyógyszolgáltatások nyújtása, klasszikus gyógyszolgáltatások, sokféle masszázs szerepel a palettán.

 

A MFM Hotel Kft. komoly szakmai előkészítő munka után döntött a korábban 11 hónapig Mirage néven, a Hunguest Hotel kötelékében üzemelő, majd egy teljes évig zárva tartó belvárosi szálloda megvásárlásáról és újranyitásáról. A ház új névvel és arculattal, részben újragondolt épülettel jelenik meg a piacon.

 

Az elkövetkező hónapokban az épület építészeti hiányosságait javítják, az étterem, a bár és a konyha, valamint a wellness részleg kapacitását is növelik. Új belsőépítészeti dizájn alapján teljesen átépítik a földszintet, ennek keretében az étterem, a bár és a lobbi is újjászületik.