Egyéves a Batthyány téri Utasellátó falatozó

Forrás: turizmus.com

 2024. február 12. 14:19

Az Utasellátó falatozója egy éve, 2023. február 13-án hozta vissza a felszíni kiszolgálást a közösségi közlekedés életébe. A születésnap apropóján február 13-án ajándékkal készülnek az ott vásárló utasoknak.

A Batthyány téren megforduló utazóközönségnek már egy éve kínál étel-, illetve italfogyasztási lehetőséget a vasúttársaság - írja a MÁV közleménye. Az Utasellátó termékei közül a legnépszerűbbek a különféle kávék és a saját márkás édességek, melyek közül kiemelkedő a nosztalgikus életérzést visszahozó Utasellátó csokiroló, melyből több mint 5900 darabot fogyasztottak el vendégek. Továbbá a vonatokról jól ismert hamburgerek, mint például a START Burger is népszerűek, ebből közel 3000 adag fogyott el az elmúlt évben. A vendégek a hot-dogokat, a chilis-marhahúsos lepényt és a helyben készülő rántott húsos szendvicseket is szívesen választják, italból pedig a sör és a szénsavas palackos üdítők fogynak leginkább a kínálatban szereplő ételekhez kiegészítés gyanánt.

Az egyéves születésnapot szeretné a MÁV-START Utasellátó csapata emlékezetessé tenni, így a vendégek minden 2000 forint feletti vásárlás esetén részt vehetnek a zsákbamacska játékban. A játék nyereménykártyái nyolcféle ajándékot tartalmaznak. Vásárlásonként egy nyereménykártya húzható, a játék a készlet erejéig tart.

utasellato

Az Utasellátó legnépszerűbb terméke a nosztalgikus életérzést visszahozó Utasellátó csokiroló

Fotó: MÁV

Az Utasellátó ételkínálata alapvetően street food és olyan elvitelre is praktikus fogásokra épül, mint a vonatokról is kedvelt hamburgerek és lepények, ezen kívül kaphatók helyben készült hideg és meleg szendvicsek, valamint paninik is. Emellett mini fánkok és Utasellátó-édességek is színesítik a választékot. Az ételek mellé klasszikus szénsavas italokat, gyümölcsleveket, szörpöket, valamint különféle alkoholos italokat és meleg italokat is fogyaszthatunk.

Az aluljárószinten található vendéglátóegység minden nap 6:30 és 20:30 között tart nyitva, a konyha 20:00-kor zár, ezt követően melegétel-rendelést már nem tudnak felvenni.