Harmadik szezonját nyitja a celldömölki Kemenes Vulkánpark

Forrás: turizmus.com

 2015. március 04. 12:30

Március 16-án nyitja harmadik szezonját a celldömölki kistérség egyik legérdekesebb turisztikai célpontja a Kemenes Vulkánpark, ami az 5,5 millió éves bazaltvulkán, a Ság hegy mellett magasodik.

A harmadik évadban várhatóan ismét töretlen lesz a Látogatóközpont népszerűsége, hiszen az üzemeltetők közel 15 ezer látogatót prognosztizálnak.  A Kemenes Vulkánpark Magyarországon egyedülálló interaktív kiállítása és a Ság hegy gyönyörű természetvédelmi területe tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt családok számára.  Az egyedi attrakció tökéletes helyszíne lehet osztálykirándulásoknak, céges és baráti társaságok kikapcsolódásának egyaránt. A csoportok számára szervezett tárlatvezetés, és a hegyre szervezett vulkántúra során lehetőség nyílik még alaposabban megismerni a környék múltját és jelenét.

 

Az idei szezont újra akcióval nyitják meg. A 30%-os kedvezményes belépésre azok jogosultak, akik a honlapra ellátogatva, válaszolnak az ott feltett kérdésre, és ezzel regisztrálják magukat a játékban (http://www.kemenesvulkanpark.hu/informaciok/akciok ).

Legközelebbi programok:

2015. május 30. Gyermeknap

2015. június 20. Múzeumok Éjszakája

Részletes programleírás: http://www.kemenesvulkanpark.hu/programok

Info: www.kemenesvulkanpark.hu.