Hévíz újra időutazásra invitál

Forrás: turizmus.com

 2023. április 24. 13:35

Immár 11. alkalommal várja vendégeit egy fergeteges időutazásra Hévíz, megidézve a fürdő aranykorát. A Boldog Békeidők péntektől hétfőig várja az érdeklődőket gasztro- és kézműves kirakodóvásárral, játszóparkkal és jelmezes felvonulással.

Április 28. és május 1. között a Hévízre látogatókat minden délután gasztro- és kézműves kirakodóvásár várja a Rákóczi utcában, a Deák térre pedig
a Légvárvarázs Játszópark költözik be a legkisebbek örömére.

A fesztivál fénypontja, a jelmezes felvonulás lesz, mely a Városháza elől  indul majd április 29-én, szombaton 16 órakor. A közel 150 fős kosztümös oszlopot a helyi Happy Dixieland Band csapata és charleston táncosok vezetik majd fel.

Nem maradnak el az esti koncertek sem. Szombaton a Happy Dixieland, Gájer Bálint, vasárnap pedig a BB Duó, a Thrills Acoustic Duo, és Szabó Siklódi Lia szórakoztatja a látogatókat.

heviz

A Boldog Békeidők péntektől hétfőig várja az érdeklődőket gasztro- és kézműves kirakodóvásárral, játszóparkkal és jelmezes felvonulással

Fotó: Hévíz

Vasárnap extra programmal várja vendégeit a Hévízi Tófürdő: egy hangulatos, boldog békeidőket idéző vacsorával egybekötött kabaré est szórakoztatja majd a közönséget, melyre a jegyek már megvásárolhatók.

Május 1-jén a szokásoknak megfelelően a városnapi ünnepségekre és kitüntetések átadására kerül majd sor. Hévíz legrangosabb eseményén nem csak a fürdőváros többszáz évre visszanyúló hagyományait és a hazai fürdőélet fénykorát ünneplik, hanem a fürdőszezon kezdetét is.

Kapcsolódó cikkek