Bárki gitárt ragadhat ebben a belvárosi szállodában

Forrás: turizmus.com

 2023. október 03. 11:46

Új dizájnt kapott a Ráday utcában található ibis Budapest Centrum 126 szobája, a zenei tematika mentén átalakított lobbi pedig igazi közösségi térré változott, amely megjelenésében is követi az Accor csoporthoz tartozó márka ibis loves Music programját.

Az ibis Budapest Centrum vendégeit a hotelbe lépve inspiráló környezet fogadja. A lobbi bárjában neon „Let the music play" felirattal és zenei tematikájú képekkel találkoznak a látogatók, a bárki által használható gitár pedig nap mint nap igazi közösségi térré varázsolja a lobbit.

A hotelben a felújítási munkákat 2022 októberében kezdték, és idén júliusban fejezték be, ennek során teljesen átalakultak a szobák is, miközben a szálloda zavartalanul üzemelt és fogadta vendégeit.

A lobbiban bárki használhatja a szálloda gitárját

Fotó: ibis Budapest Centrum

 

Az Accor fiatalokat megszólító márkáját letisztult, de színes terek és zenei tematika jellemzi. Az ibis loves Music program évek óta támogatja a feltörekvő, fiatal zenészeket fesztiválokon – például a hazai Sziget fesztivál ibis x ALL Európa Színpadán is –, és hoteljeiben is gyakran ad lehetőséget tehetséges művészeknek fellépésre.

A szálloda 126 szobája új dizájnt kapott

Fotó: ibis Centrum Budapest

 

„Az ibis Budapest Centrum teljes megújulását most is zenei programmal zártuk le. A The Voice – Magyarország hangja versenyen megismert Kőhegyi Dávid Late Beggars nevű formációja látogatott el hozzánk, hogy ezt az izgalmas időszakot ünnepelhessük meg kollégáinkkal és vendégeinkkel. Kiváló terepnek bizonyult erre az új lobbink, amely már most vendégeink kedvenc közösségi tere" – mondta el Füzi Anna, az ibis Budapest Centrum igazgatója.

A belvárosi hotel a jövőben is tervez ibis loves Music eseményeket, ahol fiatal zenészeknek adnak fellépési lehetőséget.