Indulhat az ugri-bugri a Kolpingban

Forrás: turizmus.com

 2019. október 30. 08:48

Vajon egy nagy sima beton felület elég érdekes lehet a képernyők mozgalmas világához szokott gyerekeknek? A Kolpingban úgy döntöttek, igen.

A Kolping Hotelben mindig kitalálnak valami újat.

Ezúttal felkérték Varjas Judit iparművészt, hogy egyedi technikával varázsolja érdekessé a szabadtéri aszfaltos felületet, ahol egyébként gokartpálya is működik. Varjas Judit korábban a tapolcai Malom-tóhoz vezető 27 lépcsőfokra készítette el a Tapolca jelképévé vált halas képet, most a Kolping kabalaállatait, a vízilovakat festette meg.

Szabadtéri ugrálópályát adott át a Kolping

Fotó: Kolping Hotel

Összesen 12,5 nap munka, kb. 100 munkaóra, 23 liter festék, lakk, hengerek – és mára elkészült az alkotás, amelyet a napokban vehettek birtokba a gyerekek.

A pályán különböző feladatokat kell teljesíteniük, ugrálni, követni a vonalat, körben futni, távol ugrani, végül felállhatnak a képzeletbeli dobogóra.

A játék bármikor elölről kezdhető.

Varjas Judit iparművész és Baldauf Csaba igazgató az átadáson

Fotó: Kolping Hotel

Az őszi időjárás sem volt akadály, szemerkélő esőben, október 29-én hivatalosan is megnyitották a pályát. A szálloda igazgatója Baldauf Csaba és Varjas Judit iparművész vágták át a szalagot az esernyős közönség előtt. Az avató ünnepségen érkeztek az első szavazatok, és a héten a szállodában még folytatódik az ötletgyűjtés, hogy mi legyen a pálya neve. A beérkezett javaslatokat összesítik, eredményhirdetés november 5-én várható.

Aki beszállna az ötletelésbe, a marketing@kolping.hotel.hu címre küldheti el javaslatait.