Készítsen drónfelvételt a szállodájáról és ossza meg!

Forrás: turizmus.com

 2016. november 10. 15:17

A JW Marriott Hotel & Resorts és a DJI közös drónprogramjának köszönhetően a vendégek nemcsak egy teljesen új látószögből tekinthetik meg a szállodájukat, de megtarthatják a felvételeket és meg is oszthatják a közösségi oldalakon.

November 12-én, a JW Marriott Zhejiang Anji szállodában indul útjára a program, melynek során a világ vezető dróngyártója, a DJI megbízottai a szállodán belül előadást tartanak a vendégeknek arról, hogyan lehet biztonságosan használni a drónokat, illetve hasznos tanácsokkal szolgálnak a légi fotózásról.

A vendégeknek lehetőségük nyílik megtekinteni a legújabb dróntechnológiákat, mint például a népszerű DJI Phantom 4-est. A 30 perces előadásra – melyet minden szombaton 10 és 16 órakor tartanak – a szálloda concierge-ánál lehet jelentkezni.

A program segítségével a látogatók egy drónnal feltérképezhetik a szállodát és annak környékét, amiben egy képzett UAV-pilóta van a segítségükre. A DJI Go applikáció segítségével pedig könnyen megoszthatják ezeket az élményeket a közösségi oldalakon, vagy akár élő közvetítésként a Facebookon vagy a YouTube-on – írja az ehotelier.com.

A drónprogram bevezetésének helyszíneként azért esett a választás a JW Marriott Zhejiang Anjira, mert a legendás Anji bambuszerdő közelében helyezkedik el, amely egyike Kína híres természeti csodáinak. A tervek szerint a programot a márka más szállodáiban is bevezetik.