Márciusban ismét Év Bortermelője díjátadó gálaebéd

Forrás: turizmus.com

 2024. február 19. 11:41

Idén is ünnepélyes keretek között adják át az Év Bortermelője díjat, hazánk legrangosabb borszakmai elismeréseként. Ahogy az elmúlt években, a Magyar Bor Akadémia idén is pazar gálaebéddel és elegáns programmal teszi emlékezetessé a napot a díjazott borász, Günzer Tamás és a vendégek számára.

Amint arról korábban beszámoltunk, 24 év után újra villányi borász lett az Év Bortermelője: a Magyar Bor Akadémia (MBA) Günzer Tamásnak ítélte az Év Bortermelője díjat.

Ahogy a korábbbi években, a díj átadására ezúttal is elegáns gálaebéd keretében kerül sor március elején. Az esemény borkóstolóval kezdődik a 2023-as Év Bortermelője jelöltek, illetve a nyertes boraiból. Ezután következik maga a díjátadó és a négy fogásból álló gálaebéd - adta hírül a Magyar Vendéglátók Ipartestülete.

A Magyar Bor Akadémia idén is pazar gálaebéddel és elegáns programmal teszi emlékezetessé a napot a díjazott borász, Günzer Tamás és a vendégek számára

Fotó: Magyar Bor Akadémia

A program újabb borkóstolóval zárul. Ezúttal több mint 60 féle borkülönlegességet töltenek a poharakba, a korábbi évek díjazottjainak boraiból és pezsgőiből.

A délutánig tartó elegáns program remek alkalom arra, hogy a borászok, borkedvelők, a művészek és közéleti személyiségek ismét találkozzanak, beszélgessenek egymással.

A nyertes tiszteletére rendezendő programon minden érdeklődőt vár a Magyar Bor Akadémia.

Időpont: 2024. március 3. (vasárnap) 11.00 óra.

Helyszín: Budapest Marriott Hotel bálterme

További információk: www.magyarborakademia.hu