Nyolcezerszer gyorsabb internet 15 év alatt a Kempinskiben

Forrás: turizmus.com

 2015. november 20. 12:54

2000-ben a Kempinski Hotel Corvinus még 128 Kbps sebességgel csatlakozott a világhálóra. 2015. november 18-án 1 Gbit/s sebességre növelték a sávszélességet.

Korunk üzleti és szabadidős utazója 2-3 kommunikációs eszközt használ párhuzamosan, ezért alapvető elvárás egy szállodában a gyors internetszolgáltatás. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest számára kiemelten fontos, hogy minden területen a legjobbat nyújtsa. Az IT szolgáltatásokban is arra törekszik, hogy az aktuálisan elérhető leggyorsabb internetsebességet biztosítsa vendégeinek.

 

2015. november  18-tól a Kempinski Hotel Corvinus infokommunikációs szolgáltatópartnere már 1 Gbit/s magas rendelkezésre állású, biztonságos internetelérést garantál. Egyúttal a szálloda Wi-fi hálózata is nagyobb kapacitásúvá vált.

A megnövelt sávszélesség nem csak a hotelben megszálló egyéni vendégek számára teszi kellemesebbé az internet használatát, hanem nagyobb volumenű rendezvényeknél is szempont lehet a helyszín kiválasztásában. A konferenciacsoportok számára kizárólagosan biztosított nagysebességű internetvonalat minden  rendezvényszervező nagyra értékeli. Elvileg akár 30 egyidejű FullHD videóközvetítés is lebonyolítható a világ bármely pontjára a Kempinski Hotel Corvinusban rendezett eseményekről.

A későbbiekben lehetőség van a sávszélesség igény szerinti további növelésére.

„A rohamosan terjedő új online megoldások miatt vendégeink egyre nagyobb adatforgalmat bonyolítanak, egyértelmű trend a sávszélesség iránti igények drasztikus növekedése. Folyamatosan figyeljük a vendégigények változásait. Ezzel a mostani fejlesztéssel már a jövőre készülünk" – mondta el Parti János, a szálloda értékesítési és marketingigazgatója.