Szobaszámban és szolgáltatásban is bővített a Hotel Árkádia Pécs

 2014. június 13. 15:03

A pécsi létesítményben a 7 új lakóegységgel 67 férőhelyesre bővült a szálláskapacitás, megújult a vendéglátás, wellness részleget alakítottak ki, kerékpárbarát szolgáltatásokat vezettek be.

A város szívének számító Széchenyi tértől mindössze néhány lépés távolságra lévő Hotel Árkádia Pécs négy szobával, két apartmannal és egy, mozgáskorlátozottak, csökkentlátók és csökkenthallók számára kialakított lakóegységgel bővítette kapacitását. A bővítés a Szepessy Ignác u. 6. szám alatti épület megvásárlása tette lehetővé. Mivel értékes műemlék épületről van szó, a tulajdonosoknak az építkezés során sok kötöttséggel kellett megbirkózniuk.

 

Új szolgáltatással vendégeiknek immáron wellnessezése lehetőséget is kínálnak, finn és infra szaunával, jacuzzival, pihenőrészleggel. Összesen 25 kerékpárt vásároltak, felnőttek és gyerekek számára egyaránt, a szükséges kiegészítőkkel, hogy a hozzájuk érkezők két keréken barangolhassák be a várost. Egy kisebb, 50fős konferenciaterem is elkészült.

A közel 300 millió Ft-os beruházás – melyhez 209 milliós támogatást nyertek a tulajdonosok – műszaki átadása két hete lezajlott, ezt követően a hivatalos megnyitót is megtartották.