Tarol az Everguest mesterséges intelligencia alapú szoftvere

Forrás: turizmus.com

 2023. március 06. 12:34

Tarol az Everguest mesterséges intelligencia alapú szoftvere – várólistára kell iratkozni a korai hozzáféréshez

 

Már több mint 180 szálloda iratkozott fel az Everguest várólistájára. A várólistára való feliratkozás előnye, hogy a feliratkozók korábban kaphatnak információkat és hozzáférést. Az Everguest AI webalkalmazásához kizárólag az Everguest ügyfélköre kapott először hozzáférést, ma már azonban a várólista korai feliratkozói is élvezhetik az előnyeit.

Az Everguest Intelligence a legmodernebb technológiával és mesterséges intelligenciával gyorsítja fel a mindennapi munkavégzést, korábban elképzelhetetlennek tartott előnyöket biztosítva. Függetlenül a felhasználók technológiai jártasságától, a szoftver könnyedén és kifejezetten élvezetes módon vezeti be a legújabb AI-technológiát a szállodavezetők mindennapjaiba.

 


Borsos Éva

Borsos Éva, a Corvin Hotel Budapest szállodavezetője így számolt be az első tapasztalatairól:

„Az Everguest Intelligence eddig minden várakozásunkat felülmúlta. Már az első hónap után számottevő időmegtakarítást könyvelhettünk el, miközben a kollégák is örültek az egyszerűen és könnyen használható segítségnek. A rendszer bevezetése sem okozott különösebb gondot, a felület nagyon kényelmesen használható, felhasználóbarát, de ha bárhol elakadunk, akkor az Everguest-esek azonnal segítenek, már a felületen belül.”

 

Az Everguest Intelligence a piacon máshol nem elérhető információkat mutat be látványos statisztikákkal, valamint AI-elemzésekkel támogatja az üzleti döntéshozatalt.

 

Sivó Roland

Sivó Roland, az Aquaworld General Managere a mesterséges intelligencia elemzéseit és a kincset érő statisztikákat emelte ki:

„Az Everguest Intelligence által nyújtott statisztikák nagyon értékesek a számunkra, már most tisztán látjuk, miben kell javulnunk, és hogyan tehetjük a vendégeink élményét még felejthetetlenebbé. Egyre jobban építjük be stratégiai döntéseinkbe a rendszerből kinyert adatokat, és fedezzük fel, hogy mennyire sok területen tudjuk ezeket felhasználni. A mesterséges intelligencia elemzései pedig megkönnyítik ezeknek az adatoknak az értékelését.”

 

 

Csatlakozz most, hogy biztosítsd helyed és a versenytársaid előtt élvezhesd azokat az előnyöket, amelyek már számos szállodaipari vezetőt meggyőztek. A várólistára való feliratkozás nem jár kötöttségekkel, és egyszerűen kivitelezhető IDE kattintva.