Télen is testet-lelket melegítő élményekkel vár a Kumánia Kisújszálláson

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. november 21. 13:30

A kisújszállási Kumánia fürdőt, gyógyászatot és többfajta szálláshelyet felölelő egységei családias légkörrel és színvonalas szolgáltatásokkal várják a kikapcsolódni vágyókat a téli időszakban is. A vendégekre a Kunság szívében váró élményekről Kecze Mátyás ügyvezetőt kérdeztük.

Kecze Mátyás

Fotó: Kumánia

Mi teszi különlegessé a Kumánia szolgáltatásait és az itt átélhető élményeket?

A Kumánia Gyógy- és Strandfürdő 2022-ben a 10. születésnapját ünnepelte. Népszerűségünk fő oka, hogy egyetlen komplexumon belül háromféle szolgáltatást kínálunk: szállodát, fürdőt és gyógyászatot.

Gyógy- és strandfürdőnk a téli időszakban öt beltéri és egy kültéri gyógyvizes medencével csalogat. Infra-, finn, gőzszauna és merülőmedence kényeztetése élvezhető szaunavilágunkban, ahol péntekenként és szombatonként szaunaprogramokat szervezünk. Gyógyászati részlegünk a balneo-fizioterápiás kezelések széles skáláját nyújtja.

A Hotel Kumánia***superior közvetlen összeköttetésben áll a fürdővel, a fürdőzni vagy gyógykezelésre indulók zárt folyosón sétálhatnak át a frissítő élményekhez. Többféle szobatípust kínálunk, a kisgyerekkel érkezőknek bababarát bekészítéssel kedveskedünk. Ifjúsági szálláshelyünk faházai a téli időszakban is foglalhatók.

A gyógyászati részleg a balneo-fizioterápiás kezelések széles skáláját nyújtja

Fotó: Kumánia

Milyen egyéb kikapcsolódási lehetőségre számíthatnak a téli pihenésen gondolkodó vendégek?

A téli hónapokban, novembertől márciusig többféle saját programot szervezünk, köztük borvacsorákat és a falusi vidéki hangulatot mindenben visszaadó, élőzenés disznótorokat. Szilveszterkor a szálloda és a fürdő egyetlen nagy bulihellyé fog változni.

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a céges rendezvények megtartásához?

Nyitottak vagyunk a corporate irányvonalak felé, céges rendezvények és csapatépítők helyszínéül ajánljuk egységeinket. Éttermünk 70, tárgyalónk 30 fős események megrendezésére alkalmas, de kapacitásunk ennél jóval nagyobb, szállásigény esetén 100, anékül 600 fős események megszervezését tudjuk elvállalni. Létesítményünk autóval és vonattal is kényelmesen, Budapesttől 2 órán belül elérhető.

A Kumánia minden évszakban színvonalas szolgáltatásokkal várja a vendégeket

Fotó: Kumánia

Kell-e számítania a vendégeknek az energiaválság következtében bármiféle szolgáltatásszűkítésre?

Kifejezetten előnyös helyzetben vagyunk, hiszen a komplexum fűtését teljes egészében geotermikus energiával biztosítjuk, villamosenergia-fogyasztásunk egyharmadát napelempark és elektromos áramot termelő gázturbina fedezi. A válságban előre menekülve éttermünket november 28-ától a külső vendégek előtt is megnyitjuk.

(X)