Tourinform Szövetség - Hungary Card co-branded kártya

Forrás: turizmus.com

 2015. május 14. 12:49

Május 13-án kezdődött a Tourinform Szövetség közgyűlése Győrben, a Polgármesteri Hivatal Dísztermében. Itt mutatták be a tagoknak és a sajtó képviselőinek a szövetség új tagkártyáját. A közös kártyának az új tagok toborzásánál is komoly szerepet szántak.

Az ötlet olyannyira jónak bizonyult, hogy már az első napon sokan léptek be a szövetségbe, csaknem 40%-kal növelve annak létszámát.

A kártya a Hungary Card (Magyar Turizmus Kártya) alapjaira épülve képes kezelni a Tourinform Szövetség saját kedvezményrendszerét is, azaz a tagok a belső rendszer segítségével hozzáférnek a Hungary Card kedvezményt adóin túl a csakis a számukra hozzáférhető kedvezménycsomagokhoz is.

 

Ezzel kezdetét vette az az új folyamat, amelynek eredményeképpen már a közeljövőben több Hungary Card co-branded kártya lát napvilágot, leegyszerűsítve a szolgáltatók dolgát (hiszen a "koronás " alapmotívum megmarad), de mégis egyedi arculatot és további kedvezmény csomagok kialakításának lehetőségét is kínálja a kibocsátó névadó partnerek számára. A kártyák tagkártyaként, pontgyűjtő-vásárlói kártyaként, extra szolgáltatásra jogosító VIP kártyaként is megjelennek a turisztikai piacon.

A létrehozók pedig bíznak abban, hogy még többen érzik időnként saját hazájukban is turistának magukat és tudatos vásárlóként, ugyanannyi pénzből, a kártyák segítségével sokkal több élményt vásárolhatnak maguknak és családjuknak is. www.hungarycard.hu.