Új, klubrendszerben működő szállásközvetítő lépett a magyar piacra

Forrás: turizmus.com

 2016. május 09. 12:33

Magyarországon is piacra lépett a 2010-es alapítású brit Secret Escapes, amely kizárólag klubtagjai részére elérhető, a szállodákkal közösen kidolgozott csomagokat értékesít.

A cég jelenleg Nagy-Britanniában, Svédországban, Németországban, Dániában, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Norvégiában és az Egyesült Államokban van jelen, valamint néhány hónappal ezelőtt nyitották meg szingapúri irodájukat is.

A klubrendszer lényege, hogy a vendégek csak a díjmentes regisztrációt követően tudják megtekinteni az ajánlatokat, folyamatosan figyelik az ügyfelek igényeit, és a személyre szabott ajánlatokat tartalmazó hírleveleket ezek alapján állítják össze. Elsősorban olyan – a szállodákkal közösen összeállított – csomagokat kínálnak, amelyeket ügyfeleink máshol nem találhatnak meg, illetve az angol kollégák repülőjeggyel is össze tudják kapcsolni az ajánlatokat – tájékoztatott Nagyváradi Gábor key account manager.

A magyarországi piacra lépés során folyamatos a kapcsolatfelvétel a hazai hotelekkel. A cég a belföldi turizmusban is jelentős szerepet szeretne vállalni azzal, hogy a szállodák belföldi ajánlatait a magyar nyelvű oldalán megjeleníti.

Az iroda elsősorban online platformon működik, hazánkban Travelist Magyarország Kft. név alatt található meg az MKEH adatbázisában, 2016 áprilisa óta. Fő tevékenysége az utazásközvetítés.

Elérhetőségek: Nagyváradi Gábor key account manager: +36 30 242 9530, gabor.nagyvaradi@secretescapes.com; Rutkai Ágnes contract manager: +36 30 242 8516, agnes.rutkai@secretescapes.com.