Blaske Gergely a Párisi Udvar Hotel Budapest F&B igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2021. május 13. 16:36

A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező szakember májusban csatlakozott a The Unbound Collection by Hyatt brandhez tartozó Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszálloda felsővezetésébe, a Food & Beverages terület igazgatójaként.

Blaske Gergely

Fotó: Párisi Udvar Hotel Budapest

Blaske Gergely korábban a Four Seasons egységeiben, Budapesten, Londonban, Hampshire-ben és a Seychelles-szigeteken töltött be vezetői pozíciót.

A vendéglátás területén végzett munka hamar hivatásává és szenvedélyévé vált, a szakember maximalistaként tekint magára. A Párisi Udvar Hotel Budapestre és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie-re komoly kihívásként tekint – írta az új F&B vezetőről a szálloda közleményében.

„Az igazi luxus fokmérője a kiváló ételek és italok mellett a személyre szabott, makulátlan szerviz által megvalósított vendégélmény. Aranyszabály, hogy úgy kell bánnunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak” – mondta el Blaske Gergely új pozíciója kapcsán.

A Párisi Passage étterem a jelenleg hatályos rendelkezéseket betartva a szálloda lenyűgöző passzázsában és a teraszon is várja vendégeit új étlappal, amelyen olyan különlegességek is helyet kaptak, mint a korábban nagy sikernek örvendő marha bourguignon újragondolt változata, a könnyed nyári homárkrémleves, vagy az örök klasszikus Párisi Kocka.

Elérhetőségei:
E-mail: gergely.blaske@parisiudvarhotel.com
Telefonszám: +36 20 342 0780