Arany tisztasági minősítést szerzett a Párisi Udvar Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2021. március 23. 14:26

A Párisi Udvar Hotel Budapest megfelelt a legszigorúbb tisztasági, takarítási és fertőtlenítési előírásoknak, melyekkel megelőzhető különböző betegségek terjedése. A standardok megállapításáért a GBAC, egy globális takarítóipari szervezet (ISSA) részlege felel, amely a teljesítést is ellenőrzi.

A Global Biorisk Advisory Council®(GBAC) STAR™ minősítés segít az intézményeknek a különböző protokollok és eljárások kialakításában, illetve a takarítóipar három lépéses módszerében a járványmegelőzésre: a megelőzésre, helyes reagálásra, és helyreállításra – írja közleményében a Párisi Udvar Hotel Budapest.

A szervezet többek között szakértők által vezetett képzési lehetőséget biztosít a létesítmény vezetőinek és munkatársainak. Mindemellett felmérik a létesítmények felkészültségét a különböző biológiai kockázatokat hordozószituációkban és segítenek korrigálni az esetleges elmaradásokat.

parisi_udvar_gbac

A GBAC STAR™ minősítés megszerzéséhez a program 20 legfontosabb elemét kell teljesíteni

Fotó: Párisi Udvar Hotel Budapest

A Párisi Udvar Hotel Budapest is megkereste a GBAC STAR-t, majd az ellenőrzések után megszerezte a minősítést, ami arany standardnak számít a piacon. Ezzel a szálloda szert tett egy harmadik fél által jóváhagyott bizonyítványra arról, hogy szigorúan követi a járványügyi protokollt, jelezve elkötelezettségét a  biztonságos működés mellett.

“A GBAC STAR minősítésnek hála a létesítmény tulajdonosa és vezetői biztosíthatják vendégeiket, partnereiket, hogy az épület rendelkezik a megfelelő rendszerekkel és erőforrásokkal, hogy kialakítson és fenntartson egy tiszta és biztonságos környeztet,” nyilatkozta a GBAC vezető igazgatója, Patricia Olinger.

A GBAC STAR™ minősítés megszerzéséhez a program 20 legfontosabb elemét kell teljesíteni, ami a Párisi Udvar Hotel Budapestben mind megvalósult. Ezek az intézkedések a standard működési procedúráktól kezdve a kockázatkezelési stratégiákon át a személyes védőfelszerelésig és vészhelyzetekhez kapcsolódó felkészültségig terjednek.