Görög Rudolf és Habóczki Zsolt újra közös utakon

Forrás: turizmus.com

 2021. november 05. 09:24

Sikerrel üzemeltették együtt a 2000-es évek közepén a Ferihegy 1-es terminálon a HN Tourist Service-t, most pedig ismét együtt dolgoznak a Work & Smile Kft. tulajdonosaiként.

Haboczki Zsolt 14 évig dolgozott a HurráNyaralunk.hu online utazási irodánál, melynek alapítója is volt. Szakterülete lett az online utazási cégek és online utazási szolgáltatások építése, illetve azok segítése a digitális változásban (hurranyaralunk.hu, repjegy.hu, utazom.com). A járványhelyzetben is megtalálta a maga útját a Touch and Clean Hungary-n keresztül.

Görög Rudolf szállodás múltja során végigjárta a ranglétrát, az elmúlt 15 évben pedig elsősorban vidéki szállodákat vezetett sikerrel (Barack Thermál Hotel, Castellum Hotel Hollókő, Prónay-kastély). Vezetője volt a Szállodaszövetség Dél-alföldi, majd az Észak-magyarországi régiójának.

A két szakember ismeri az iparágat a Covid óta hatványozottan sújtó személyzeti problémákat, a hatalmas munkaerőhiányt. Új vállalkozásuk thai munkaerő közvetítésével foglalkozik. Thai származású tulajdonostársuk hazájában több éve aktívan működik közre a munkaerőtoborzásban.

Céljuk, hogy teljes körű és hiteles szolgáltatást nyújtanak a hazai szállodáknak, éttermeknek és rendezvényszervező vállalkozásoknak, hogy a felmerülő munkaerőigényt thai munkavállalók közvetítésével biztosítsák, a toborzás és az előszűrések mellett a konzultációtól a munkavállalási engedélyezés folyamatán keresztül egészen a munkába állásig támogatják partnercégeiket. Az integráció segítése mellett utókövetést és garanciát is vállalnak az általuk kiközvetített munkaerőre.

Elérhetőségük:

Görög Rudolf

+36 20 419 5743

gorog.rudolf@gmail.com

Habóczki Zsolt

+36 20 222 8900

zsolt.haboczki@gmail.com

Nyitókép: 123rf.com