Januártól új vezérigazgató a NaturMed Hotel Carbona élén

 2013. december 12. 14:18

Mint arról korábban beszámoltunk, 2014. január elsejével Tapodi Attila veszi át a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezetését Lukács Ferenctől.

A szálloda most kiadott közleménye szerint a szakember karrierje során több hazai és nemzetközi szállodacsoport – HungarHotels, Danubius, Intercontinental – budapesti szállodáiban dolgozott, bejárva a szakma több lépcsőfokát. A szálloda első embereként legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a számos hazai és nemzetközi díjjal elismert Carbona továbbra is élen járjon a színvonalas spa kultúra hazai meghonosításában és folytatódjon a komplex, egymásra épülő egészségszolgáltatások fejlesztése. Az új vezérigazgató terveiről kijelentette: a jövőben a gyógyítás mellett a megelőzést támogató újdonságoknak még nagyobb lesz a szerepük a szálloda fejlesztései között.

 

Dr. Lukács Ferenc 22 év vezérigazgatóság és a Carbonában eltöltött 40 év után vonul nyugdíjba. Vezetése alatt a szálloda kétszer is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, valamint kiérdemelte a gyógy- és wellness szállodák egyik legrangosabb díját, a Best European Spa Awardot. A szállodai szakember Hévíz díszpolgára és a Hévízi turizmusért díj tulajdonosa. 1999-ben a kormányfő Pro Turismo elismeréssel tüntette ki.