Peter Pottinga az InterContinental Budapest új vezérigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 03. 11:05

A budapesti InterContinental korábbi vezérigazgatója, Claus Geisselmann közel hét év után az IHG-család patinás szállodája, a Regent Berlin vezérigazgatójaként folytatja karrierjét. Utódja Peter Pottinga.

Peter Pottinga

Fotó: IHG

Az InterContinental Budapest szálloda új vezérigazgatója a holland származású, több évtizedes szállodaipari tapasztalattal rendelkező Peter Pottinga.

A szakember több mint 20 éven át a szállodacsoport különböző hoteljeinél dolgozott, így ismét egy erős vezető kezébe került a főváros ikonikus szállodájának irányítása.

Peter Pottinga az Amerikai Egyesült Államoktól kezdve Európán át egészen Kínáig töltött be vezetői és szállodaigazgatói pozíciókat; míg Pozsonyban dolgozott és élt családjával, szabadidejében több alkalommal látogatott el Magyarországra.

„Alig várom, hogy az InterContinental Budapest csapatának élén hozzájárulhassak Magyarország turizmusának dinamikus fejlődéséhez, és izgatottan várom, hogy még jobban felfedezzem a Duna gyöngyeként is emlegetett Budapestet” – mondta kinevezése kapcsán Peter Pottinga, aki augusztus elején csatlakozott a hotel vezetőségéhez.

Az új vezérigazgató elérhetősége: Peter.Pottinga@ihg.com.