Simon Anna a Magyar Kongresszusi Iroda új kutatója

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 30. 17:21

Magyarország nemzetközi konferencia- és üzleti rendezvény ágazatban való sikeres teljesítésében a Kongresszusi Iroda sales és kommunikációs részlege mellett kiemelt jelentőségű a kutatás-elemzési terület. Augusztus 30-tól Simon Anna látja el ezt a szakértői feladatot.

Simon Anna közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetem marketing mesterképzési szakán. Egyetemi tanulmányai alatt részképzésen vett részt az új-zélandi Otago Universityn, ahol marketinget és piackutatást tanult. Több mint ötéves szakmai tapasztalata van piackutatásban, ügynökségi oldalon a Kantar Hungary Kft., valamint a Kantar Hoffmann Kft. munkatársaként.

Simon Anna

Fotó: MKI

Munkái során több hazai és nemzetközi kvantitatív projekt kutatás vezetőjeként dolgozott. Piacvezető cégekkel való együttműködése során a fő feladatai közé tartozott a kommunikációs, valamint termék- és márkafejlesztéshez kapcsolódó kutatások, elemzések elkészítése. Legfőbb kutatási területei az FMCG, turizmus, telekommunikáció és a pénzügyi szektor.

A meetings industry nemzetközi trendjeinek, tanulmányainak kiértékelésével, valamint a hazai piac elemzésével a szakember az iroda szolgáltató partnereit, a terület fejlesztésének stratégiai döntéshozatalát,  valamint konferenciák gazdasági és tudományos hatásának kimutatását segíti – tudatta szerkesztőségünkkel a Magyar Kongresszusi Iroda.