Boros Kitti búcsúzik a Magyar Kongresszusi Irodától

Forrás: turizmus.com

 2021. július 30. 17:22

Boros Kitti, a Magyar Kongresszusi Iroda kutatási és elemzési menedzsere augusztus 2-től a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatja szakmai pályafutását főállású oktató-kutatóként.

A szakember a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Metropolitan Egyetemen a doktori tanulmányai és a kongresszusi irodai munkája mellett is oktatott, 2021 augusztusától azonban már teljes állásban végzi oktatói-kutatói feladatait a felsőoktatásban - tájékoztatott a kongresszusi iroda. Kitti több mint 4 és fél évig volt tagja a Magyar Kongresszusi Iroda csapatának, a kezdetektől statisztikai-elemzési feladatokat látott el.

Boros Kitti (b) és Békefi Anna

Fotó: Magyar Kongresszusi Iroda

„Kitti kiváló munkatársként segítette munkánkat és a szakmát a nemzetközi kutatások, trendriportok elemzésével. Az ICCA által a 2018-as év kutatójának választott szakember fontos részt vállalt a Kongresszusi Iroda által felállított Health and Safety munkacsoport koordinálásában, a kézikönyv megalkotásában.

Vele dolgoztuk ki az évekre előre mutató kutatási stratégiát és indítottuk el a GKI Gazdaságkutató Zrt-vel való együttműködésünket, annak érdekében, hogy a hazai konferencia és üzleti rendezvényiparág átalakításának eredményeképpen a nemzetgazdasági hatások kimutathatóak legyenek és ágazat hazánkban is méltó jól prosperáló helyére kerülhessen.

A szaktudása mellett emberi tulajdonságai is sokat adtak hozzá csapatunkhoz. Nagyszerű munkáját megköszönve kívánunk neki egyetemi karrierjéhez sok sikert és örömet! – méltatta a távozó kollégát Békefi Anna ügyvezető.

Az új munkatárs megérkezéséig tovább folytatódik a munka, a kutatás-elemzéssel kapcsolatos kérdéseket, kéréseket a research@hcb.hu email címen várják a Magyar Kongresszusi Iroda munkatársai.