Svirzsovics Éva a HotelHoodnál folytatja

Forrás: turizmus.com

 2021. január 15. 11:10

A több mint másfél évtizedes szállodai marketingtapasztalattal rendelkező szakember 2021 januárjában csatlakozott a HotelHood csapatához marketingtanácsadóként.

Svirzsovics Éva

Fotó: HotelHood

Svirzsovics Éva szálloda és vendéglátóipari végzettségét a Danubius Hotels kötelékében kamatoztatta a marketing számos területén. Az elmúlt 3 évben, az onlinemarketing-csapat vezetőjeként egyik fő feladata a szállodalánc direkt foglalási célkitűzéseinek megvalósítása volt, melyben komoly eredményeket sikerült elérni a közvetlen foglalási csatorna erősítésével.

Nem meglepő tehát a fordulat, hogy karrierjét a HotelHoodnál, egy olyan csapat tagjaként folytatja, amelynek fő missziója a szállodák jutalékmentes foglalási stratégiájának támogatása, kifejezetten szállodákra szabott marketingmegoldások révén – írták a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A turisztikai startup 2017 óta van jelen a belföldi szállodaipari piacon és jelenleg nemzetközi terjeszkedését készíti elő.

A szakember a brand belföldi piaci erősítése mellett a nemzetközi akvizíciós célok marketingtámogatásáért is felel. Feladata a marketing kommunikációs stratégia kidolgozása és megvalósítása, továbbá közreműködik a HotelHood rövid és középtávú termékfejlesztési stratégiájának kialakításában.

Svirzsovics Éva elérhetősége: eva@hotelhood.com, tel: +36 70 676 4530

Kapcsolódó cikkek