Új munkatársak az Altagránál

Forrás: turizmus.com

 2020. november 10. 10:08

Októbertől három, korábban szakmai berkekben már ismert munkatárs csatlakozott az Altagra Szervező és Utazási Iroda csapatatához.

Az Altagra Szervező és Utazási Iroda a jelenlegi, rendezvények és utazások szempontjából csendesebb időszakot megerősödésre és építkezésre használja.

Az iroda 1999 óta tölt be meghatározó szerepet a tudományos konferenciák hazai szervezése és a mezőgazdasági szakmai turizmus területén. Magyarországon egyedüliként tagja az ATOI (Agricultural Tour Operators International) szervezetnek.

A három új munkatárs:

Vándor Andrea, a Bellanor – skandináv csoportos beutaztatással foglalkozó – Utazási Iroda tulajdonosa, jelenlegi cégének működtetése mellett támogatja a közös munkát.

Ihász Kata, a RUTA – amerikai, senior, kulturális beutaztatással foglalkozó – Utazási Iroda tulajdonosa szintén jelenlegi cége tevékenységét megtartva vállalja az Altagránál jelentkező új kihívásokat.

Az Altagra új csapata

Fotó: Altagra

Prieszol Éva, a Zeina Hotels korábbi MICE szegmensért felelős sales managere, sokéves értékesítői, rendezvényszervezői és lebonyolítási tapasztalatával erősíti a csapatot.

Biszkupné Nánási Klára a cég szakmai igazgatójaként folytatja munkáját, Biszkup Miklós pedig egyes operatív feladatok ellátásában működik közre.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben optimistán, innovatív megoldásokat keresve és megerősödve tudjuk tevékenységünket folytatni” – mondták.

A cégről és az egyes munkatársak elérhetőségéről a www.altagra.hu oldalon tájékozódhatnak.