Új vezetők az IntercityHotel Budapestnél

Forrás: turizmus.com

 2020. november 26. 09:01

Novembertől Miklós Adrienn és Sáska Zoltán erősíti az IntercityHotel Budapest pre-opening csapatát.

Miklós Adrienn

Fotó: M. A. saját fotó

Miklós Adrienn, több mint másfél évtizedes HR tapasztalattal és 6 éves vezetői múlttal az IntercityHotel Budapest HR & Tréning Managere.

Adrienn szakmai pályafutását a Budapest Airportnál kezdte, miután megszerezte HR-diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen, majd különböző HR-pozíciókban és vállalati szegmensekben dolgozott, mint pl. Metro Cash&Carry, SSP Hungary, mint a repülőtér legnagyobb vendéglátóipari egységeit üzemeltető vállalata vagy a Mellow Mood Hotels cégcsoport.

HR-vezetőként nagy hangsúlyt fektet a megfelelő szakemberek és csapattagok kiválasztására, megtartására és fejlesztésére, ezáltal támogatva a szálloda fő célkitűzését, miszerint a vendégek mindig otthonosan, kényelmesen érezzék magukat, és marandó, kellemes élményekkel távozzanak. Továbbá célja, hogy megerősítse a magyarországi munkaerő piacon is a 90 éves múlttal rendelkező, megbízható német szállodavállalat, a Deutsche Hospitality hírnevét.

Elérhetősége: adrienn.miklos@intercityhotel.com


Sáska Zoltán

Fotó: CPI Hotels

Sáska Zoltán, a budapesti IntercityHotel Budapest Revenue Managere. Pályafutását 2012-ben a Marriott budapesti szállodáinál kezdte, ahol hat éven át szerzett tapasztalatot szobafoglalás- és revenue management területén. Majd a CPI Hotels budapesti szállodáinál folytatta, ezúttal már Cluster Revenue Manager pozícióban, ahol 3 boutique hotel bevételének és profitjának maximalizálása, illetve az ehhez kapcsolódó stratégia kialakítása volt a feladata, együttműködésben az értékesítési vezetővel.

Idén novembertől a 312 szobás, újonnan nyitó IntercityHotel Budapestben folytatja hivatását és a szálloda árazási stratégiájának biztosítása mellett – a korábbiakhoz hasonlóan – az előrejelzések készítése, a bevétel és profit maximalizálása lesz a fő tevékenysége.

Elérhetősége: zoltan.saska@intercityhotel.com

A szálloda munkatársainak kiválasztása, ezzel párhuzamosan a hotel építése, bútorozása továbbra is terv szerint halad, és az IntercityHotel Budapest pre-opening csapata folytatja a 2021 tavaszi nyitásra az előkészületeit – közölte a szálloda.