Új vezetők a Danubius Hotels Group értékesítési csapatainak élén

Forrás: turizmus.com

 2019. március 21. 10:27

Kristóf Kitti és Bak Enikő veszi át március 18-tól a Flamenco Budapest és a GelAstEr klaszter értékesítésének vezetését.

Kristóf Kitti

Fotó: turizmus.com

Március 18-ától új értékesítési igazgató, Kristóf Kitti vezeti a Danubius Hotel Flamenco és a Hotel Budapest (Flamenco-Budapest klaszter) csapatát. A szakember a Danubiustól távozó Prepuk Magdolna helyét veszi át a pozícióban. Kristóf Kitti 2011 óta Banquet és MICE sales managereként dolgozott a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena értékesítési csapatában. Korábban a két szálloda marketing feladatait is koordinálta, és többek között díjátadók, jubileumi ünnepség és szakmai képzések szervezését irányította.

 

 

A Danubius Hotel Gellért, a Danubius Hotel Astoria City Center és a Hotel Erzsébet City Center szállodák (GelAstEr klaszter) értékesítési csapatának irányítását is új szakember látja el márciustól.

Bak Enikő

Fotó: turizmus.com

A jövőben Bak Enikő, aki eddig is a szállodák üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, egy személyben irányítja a három szálloda sales, revenue és marketing csapatának munkáját. Ezzel egyidőben Simon Bea korábbi értékesítési igazgató távozott a cégtől.

Bak Enikő 2018-ban érkezett a Danubius Hotels Grouphoz. Ezt megelőzően az az Accor Hotels Group központjában Multi Hotel revenue managereként dolgozott. Korábban értékesítés, marketing, e-commerce és revenue menedzsment területek vezetése tartozott a feladatai közé a Mellow Mood Hotels szállodáiban és a Buddha-Bar Hotel Budapestben.