A rendezvényszervezés abc-je

Forrás: turizmus.com

 2016. december 13. 10:59

Köves Tamás könyve nem „száraz” tudományos megállapításokat összefoglaló kiadvány, sokkal inkább egy segédlet, útmutatás, amely megtörtént eseményekkel példázva vezeti végig az olvasót a művészeti és céges rendezvények szervezésén, a tervezéstől az operatív munkákig.

A könyvben leírt gondolatok és rendezvényszervezési javaslatok a szerző 40 éves tapasztalatából származnak. A könyv szakmai zsargontól mentes (de nem nélkülözi a szakmaiságot!), így mindenki számára könnyen érthető, érdekes és olvasmányos. Alapját annak a több mint 2500 rendezvénynek a szervezése (ebből 150 nemzetközi konferencia és kongresszus, valamint több mint 500 művészeti esemény „világra segítése”) adja, amely a szerző nevéhez fűződik.

Köves Tamás 8 évig volt a Budapest Kongresszusi Központ rendezvényigazgatója és művészeti vezetője, majd saját céget alapított, amit 23 éven át vezetett. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetemen és a Kőbányai Zenei Stúdióban tanít. Alapító tagja és 8 évig az elnöke is volt a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének.

A PublicPress gondozásában megjelent könyv megvásárolható a kiadónál (Budapest VI., Nagymező u. 3., telefon: 1/343-4684) vagy digitálisan a digi-booknál.  Ára: 1.990.-Ft

További információ: publicpress@publicpress.hu

(X)