A vidéki Ausztria felfedezésére csábít a MÁV-START

Forrás: turizmus.com

 2019. január 25. 13:10

Ausztria nem csak Bécsből áll – vonattal könnyen elérhetők síparadicsomai és mesébe illő tájai is. A MÁV-START oda-vissza érvényes, 4 napos kirándulójegyekkel népszerűsíti a gyönyörű desztinációt.

2018-ban csaknem másfél millióan utaztak vonattal hazánk és a hozzánk legközelebb eső nyugati ország között, ráadásul a decemberi menetrendváltás óta már nemcsak a Magyarország és Ausztria, de a Kolozsvár és Bécs között közlekedők is a kedvezményes jegyek bőséges kínálatából válogathatnak – számol be róla közleményében a vasúttársaság.

A kedvezményesen elérhető helyek közt ott van Zell am See is

Fotó: pixabay

A legnépszerűbb célpont hagyományosan az osztrák főváros, de a csodálatos panorámát, kristálytiszta hegyi levegőt és téli sportolási lehetőséget kínáló üdülőhelyekre éppúgy kapható kedvező árú kirándulójegy a MÁV-START kínálatában, mint Bécsbe. Így kedvező áron érhető el: Jenbach, Klagenfurt és Villach, Bad Gastein, Bad Ischl, Kitzbühel vagy akár Zell am See.

Az oda-vissza érvényes, 4 napos kirándulójegyek korlátlan számban kaphatók, de helybiztosítást nem tartalmaznak; azt igény szerint külön lehet megvásárolni, járatonként 3 euróért.

 

Kapcsolódó cikkek