ATB Sales Bécsben

 2013. október 28. 12:02

2014. január 26-28. között ismét Bécsben találkozunk! A 3 nap alatt kiváló alkalom nyílik az osztrák utazási szakma, a legkülönfélébb turisztikai ajánlatok, a legújabb trendek megismerésére, kapcsolatépítésre illetve együttműködési lehetőségek keresésére.

A számok önmagunkért beszélnek: amikor a Reed Messe Wien megnyitja kapuit, kereken 600 osztrák kiállító prezentálja turisztikai ajánlatát a 400 nemzetközi utaztató számára.
Ezáltal az atb_sales 2014 nemcsak a legnagyobb turisztikai szakvásár Ausztriában, hanem a helyi turisztikai szolgáltatók számára is egy olyan időpont, amikor is szolgáltatásaikat és ajánlataikat ismertetve a szakmai publikum lehető legnagyobb érdeklődésére tarthatnak számot. Mivel a mostani vásár  – ellentétben az eddigi actb rendezvényekkel – először, kizárólag csak az ausztriai turisztikai kínálatra fókuszál, ezáltal még inkább emeli a részvétel vonzerejét.

Ami igazán különlegessé teszi az atb-sales rendezvényt: egy exkluzív turisztikai piactér, ahol a kiállítók foglalható ajánlataikkal közvetlenül a tárgyalásra jogosult bevásárlókkal találkoznak. Ebből következik, hogy kiváló szakmai találkozóhely – ideális platform a vendégnek  új kapcsolatok építésére, üzletkötésre, vagy a már meglévő kapcsolatok elmélyítésére.

A rendezvényre történő  bejelentkezés: http://atbsales.austriatourism.com

További információk: http://www.austria.info/hu_b2b/utazasi-irodaknak/atb-sales-2014-2163062.html (x)