Csütörtökön nyit a legnagyobb hazai turisztikai vásár

Forrás: turizmus.com

 2020. február 25. 09:52

A 43. Utazás kiállítás február 27-én ismét szakmai nappal nyitja meg kapuit a Hungexpón. A rendezvény immáron sokadik alkalommal kínál fórumot a szakma képviselőinek, hogy meglévő kapcsolataikat ápolják és új partnerségeket alakítsanak ki.

Nem lesz ez másképp az idén sem, hiszen a látogatók 40 ország közel 250 kiállítójának szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg, és számos szakmai programon vehetnek részt.

Ismét visszatér a Szakmai Blogger Corner a kiállításra, hogy lehetőséget biztosítson a vállalatoknak kommunikációs kapcsolataik szélesítésére. A szakemberek megismerkedhetnek hazánk utazó bloggereivel, célcsoportjaikkal, témáikkal, hogy megtalálhassák azokat, akik legjobban illeszkednek kommunikációjukhoz.

A Blogger Meeting Point területén a kiállítás második napján az alábbi bloggerekkel nyílik kapcsolatépítési lehetőség: A Keletiből Hongkongba, A sárga ruhás lány, Élj Határok Nélkül!, Én &Italy, Festy In Style Blog (Robonczi Anita – Festy), nagyutazas.online/Petra, Spabook.net, SztereoTrip – az utazási podcast, Talpalatnyi történetek.

Új programelemként mutatkozik be a CheckINN Turisztikai Karrier Expo, melyen közel 50 cég vonultatja fel elérhető pozícióikat a gyakornoki állásoktól kezdve egészen a pályakezdők és tapasztaltabbak által betölthető helyekig.

A kétnapos turisztikai állásbörzét február 27-én munkaerőt érintő szakmai, február 28-án, pedig diákoknak szóló karrier indítást támogató előadások kísérik. Az eseményen továbbá próba-állásinterjú és önéletrajz tanácsadás is zajlik majd.

Minden, ami utazás

Fotó: Hungexpo

Mindemellett a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület konferenciája, Diák Szakmai Verseny várja a szakembereket, de újra helyet kap a Karaván Szalon is a kiállításon 75 lakókocsival és lakóautóval, illetve a kapcsolódó szolgáltatásokkal, kiegészítőkkel és felszerelésekkel.

A hétvégén pedig a Járatlan Utakon Fesztivál 10., jubileumi eseménye, és a 9. Afrika Expo Budapest kiállítás zajlik majd.

Az Utazás kiállítás részletes programja a kiállítók listájával együtt megtalálható a utazas.hungexpo.hu weboldalon.

Látogatók a tavalyi kiállításon

Fotó: Hungexpo

Fontos információ, hogy változik a rendezvény megközelítése, kizárólag a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet majd belépni, és érdemes az autó helyett a tömegközlekedést választani a korlátozott parkolóhelyek miatt.

Az Utazás kiállítás belföldi díszvendége Eger és térsége, külföldi díszvendége Olaszország, a házigazda város pedig idén újra Budapest.

Jegyvásárlás látogatók részére ezen a linken.