Díjazták az Air France-t

Forrás: turizmus.com

 2015. június 19. 13:27

A Skytrax brit légiközlekedési elemző cég értékelése szerint az Air France 2015-ben „A világ legtöbbet fejlődő légitársasága" lett, és immár két egymást követő évben nyert díjat a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren található La Premiérelounge étterem kínálata is.

 

Az Air France elkötelezte magát termékei és szolgáltatásai fejlesztése iránt, ennek eredménye, hogy idén „A világ legtöbbet fejlődő légitársasága" lett. A vállalat több mint 550 millió fordított arra, hogy kivételes utazási élményt nyújthasson ügyfeleinek, mind a repülőtéren, mind a repülőgépek fedélzetén. 44 darab, hosszú távú utakra használtBoeing 777-est szerelnek fel fokozatosan jelenleg is a legújabb kabinokkal, melyek optimális kényelmet nyújtanak. Továbbá, az európai középtávú hálózaton használt gépek közül 24 darab Airbus A319 és 25 darab Airbus A320 kap új bőr üléshuzatokat. A fejlesztések eredménye továbbá a jó minőségű repülőtéri szolgáltatás, agourmetétel választék és az üzleti utak rugalmasabb kínálata is. Az Air France célja, hogy a termékek és szolgáltatások minőségét illetően az élvonalba tartozzon, illetve az ügyfeleihez való gondoskodó hozzáállásával megkülönböztesse magát versenytársaitól.

A Charles de Gaulle repülőtér La Premiérevárója második egymást követő évben nyert díjat első osztályú ételkínálatával. A lounge szolgáltatásainak minősége ma már az egész világon pozitív példát jelent, francia konyhája pedig szintén világszínvonalú. Az étterem kínálata széleskörű, ráadásul a fogásokat Alain Ducasse neve fémjelzi, a borválaszték pedig az Air France borospincéjének legjobbjaiból áll. Egy bár is a látogatók rendelkezésére áll, ahol számtalan finom koktél szerepel az itallapon.

A brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég után elnevezett Skytrax díjakat a World Line Awards rendezvényen osztják ki minden évben – ezek az elismerések valódi referenciát jelentenek a légi közlekedési iparban. Az Air France által elnyert két díjat egy elégedettségi felmérés eredményezte, melyet 19 millió ember töltött ki az interneten.