Két új hajótársaság a Neckermann kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 08. 14:50

Mostantól a Costa és a Princess hajtársaságok útjai is elérhetők a Neckermann tengerjáró hajós kínálatában.

A szakmában jól ismert, dél-olaszországi székhelyű Costa Európa egyik vezető hajótársasága. A fedélzeti létesítmények és a szórakozási lehetőségek rendkívül széles körűek, a gyerekkedvezmények pedig a családosoknak is kedveznek.

A társaság flottája színes útvonalkínálattal rendelkezik, olyan tájak fedezhetők fel a Costa hajókon, mint a Földközi-tenger, a Karibi-szigetvilág, az Indiai-óceán, a Távol-Kelet, valamint Közép- és Dél-Amerika térsége.

Magyar nyelvű fakultatív programlehetőségeket is kínálnak a Costa Favolosán

Fotó: Neckermann

A Costa bevezetésével a csoportos hajóútjaik kínálata is bővül, számos új desztináció felfedezésére nyílik lehetőség csoportkísérővel és magyar nyelvű fakultatív programlehetőségekkel a Costa Favolosa, Costa Luminosa, valamint a Costa Fortuna hajókon. Így például Délkelet-Ázsia szilveszterkor, a Karib-szigetek legkedveltebb strandjai, vagy a mediterrán térség népszerű kikötővárosai – írja közleményében az utazási iroda.

A Princess flottája elérhető közelségbe hoz olyan úti célokat, mint Alaszka, az Antarktisz, Ausztrália vagy Új-Zéland

Fotó: Neckermann

Az 1965-ös megalakulása óta a Princess szintén a világ egyik vezető hajótársaságává vált. A 18 hajóból álló flotta elérhető közelségbe hoz olyan úti célokat, mint Alaszka, az Antarktisz, Ausztrália és Új-Zéland, a Csendes-óceán térsége, Tahiti és Francia Polinézia, valamint Hawaii. A Princess hajói a klasszikus hajózási élményt kívánják megőrizni, prémium minőségű ételekkel és italokkal, valamint kifogástalan szolgáltatásokkal – fogalmaz a közlemény.

A társaság kínálatában a hagyományos hajóutakon túl elérhetők az úgynevezett cruise tourok, amik a hajóút előtt vagy után lehetővé teszik a szárazföldi területek felfedezését is egy 2-10 napos programsorozat keretein belül. A télből a nyárba vágyó utasok pedig olyan természeti csodákat fedezhetnek fel, mint például Fiji fehér homokos érintetlen szigetvilága és Új-Zéland nemzeti parkjai.