Könnyebb lesz eljutni Nosy Be-re

Forrás: turizmus.com

 2018. január 18. 16:23

Az Ethiopian Airlines egy piaci rést lefedve 2018. március 27-től a népszerű madagaszkári üdülődesztinációba, Nosy Be-re is indít járatokat.

A Madagaszkárhoz tartozó Nosy Be szigetcsoportot a világ legszebb tengerparti desztinációi között tartják nyilván, Magyarországról az odajutás viszont nehézkes és drága volt ezidáig. Bár az olaszok, németek és egyéb nyugat-európai nemzetek körében olyan népszerű az úticél, hogy charterjáratok is mennek oda, ezek a magyar utasoknak nem voltak igazán praktikusak. Mostantól bécsi indulással könnyen és gyorsan megközelíthető a szigetcsoport.

Lemúr, baobabfa, kaméleon – néhány Nosy Be nevezetességei közül

Fotó: Wikimedia Commons

Nosy Be-n számos program és látványosság csábítja a látogatókat, amelyek olyan különlegesek, mint maga Madagaszkár, amelyet nem véletlenül illetnek a „nyolcadik kontinens” becenévvel.

Nosy Be és Antananarivo desztinációk open jaw jeggyel is elérhetők, ami ideális, és az eddigi lehetőségeknél sokkal olcsóbb és egyszerűbb verzió lehet annak, aki egy komplett Madagaszkár körutat kíván bejárni. Ekkor érdemes Antananarivo-ba repülni, innen indítani az ország déli/nyugati/keleti irányába induló túrát, majd a körutat Nosy Be-i nyaralással befejezni és innen Bécsbe repülni.